Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 12
 • Gener
 • 2017

El calendari 2017 del community manager

Publicat per Natàlia (català) en Marketing Online, Social Media Màrqueting comentar
Community Manger

L'estratègia de marketing online d'una empresa o negoci passa pel desenvolupament d'una adequada estratègia de continguts. Per dur-la a terme, resulta de gran ajuda tenir presents aquelles dates importants que permetran realitzar campanyes basades en l'estacionalitat i l'actualitat.

 

A Montaweb hem dissenyat un calendari del 2017 que recull totes aquestes dates importants, per ajudar les empreses a planificar les seves campanyes de marketing. 

Per dur a terme una adequada estratègia de continguts, l'empresa ha de ser capaç de produir continguts propis relacionats amb el seu sector amb la finalitat de millorar el seu posicionament web SEO i sobretot per captar l'atenció dels seus clients potencials.

 

L'estratègia de continguts té moltes vessants. Una d'elles és la creació d'articles per al blog empresarial, que ha d'estar vinculat al web. Una altra és la gestió de les xarxes socials de l'empresa, que ha de seguir les directrius de l'estratègia de social media marketing.

 

En moltes ocasions la generació i la difusió dels continguts són pràctiques que van lligades a factors d'estacionalitat i d'actualitat. Per posar un exemple, en aquest moment les botigues online de regals i detalls han d'estar preparant articles per als seus blogs i planificant newsletters i publicacions en les seves xarxes socials relacionades amb el Dia dels enamorats, per intentar captar l'atenció d'aquelles persones que fan un regal en aquesta data.

 

En aquest sentit, tenir presents les dates clau i les temporades destacades és essencial per poder planificar una estratègia de continguts que doni resultats i es tradueixi en més clients o oportunitats de negoci.

 

Per això, a Montaweb hem creat el Calendari del Community Manager 2017, que recull d'una manera clara i ordenada totes aquestes dates importants.

El calendari del community manager

Esperem que aquest calendari del Community Manager us serveixi per planificar la vostra estratègia de marketing online per a aquest 2017. Si necessiteu ajuda, a Montaweb comptem amb un equip de professionals que pot ajudar-vos.

Categories: Marketing Online , Social Media Màrqueting

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients