Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 21
 • Setembre
 • 2015

Disseny i posicionament SEO per a CAMBRIDGE SCHOOL

Publicat per Natàlia (català) en Marketing Online, Posicionament web SEO, Web Mòbil Responsive, Disseny web comentar
Web de Cambridge School

 

Cambridge School és la principal escola d’idiomes de Granollers, amb més de trenta anys d’experiència i vuit centres al Vallès Oriental. Es tracta d’una pàgina molt completa, que destaca principalment pel seu disseny atractiu i visual –d’imatges grans i colors vius-, combinat amb una gran quantitat d’informació.

 

La seva metodologia d’aprenentatge, certificada per la Universitat de Barcelona, i el fet que tots els seus professors siguin nadius i tinguin titulació universitària i títol de professor/a d’idiomes, fan que Cambridge School sigui líder del sector al Vallès.

 

www.cambridgeschool.com

 

La pàgina es presenta a l’usuari amb un disseny web modern i vistós, amb tres slides d’imatges de l’acadèmia que van passant i aporten informació de valor. En fer scroll, l’usuari va descobrint tota la informació que necessita d’una manera fàcil i amena. Els colors predominats són el blau, en dues tonalitats diferents, i el blanc. Aquesta combinació, juntament amb un format de lletra acadèmica, de fàcil lectura, fa que la pàgina tingui un aspecte net, clar i que transmet confiança.

 

Web de Cambridge School

 

Un dels principals reptes del projecte web era aportar una gran quantitat d’informació útil a l’usuari, amb una estructura senzilla i ordenada. Aquest objectiu s’ha aconseguit gràcies a un doble menú.

 

En el primer menú (blau clar) s’hi troba la informació més corporativa de l’escola (sobre nosaltres, agenda, notícies, etc.) i les xarxes socials. El segon menú (blau fosc i amb desplegable) inclou tota la informació acadèmica relacionada amb els cursos federats, els exàmens oficials, els serveis a empreses i sobre els altres idiomes.

 

Un altre aspecte a destacar és l’estructura ordenada del web i la forma visual de presentar els continguts.

 

Quasi totes les pàgines presenten un text explicatiu, amb una imatge de reforç, i un quadre resum, diferenciat de color. S’usen infografies per fer més aclaridores algunes explicacions i formularis de contacte, perquè l’usuari pugui sol·licitar informació personalitzada i resoldre els seus dubtes. A més, per facilitar la navegació i fer més entenedors els apartats de “Cursos i Horaris” de cada franja d’edat, es fa servir un quadre en el que es pot clicar a cada població per conèixer la informació de l’acadèmia que més interessi.

 

Web de Cambridge School

 

El tercer i últim aspecte a destacar és el posicionament orgànic aconseguit a Google en serveis d’aprenentatge online a tota Espanya (cursos d’anglès online) i geolocalitzats als municipis on l'escola té centres presencials (Ex. cursos d’anglès a Granollers).

 

La versió mòbil de la pàgina ofereix, igualment, una navegació fàcil i intuïtiva, amb un menú reduït que incorpora tota la informació i la prioritza.

 

En conclusió, la web www.cambridgeschool.com és un bon exemple de disseny, estructura web i posicionament SEO, per a la principal escola d’idiomes del Vallès.

 

Categories: Marketing Online , Posicionament web SEO , Web Mòbil Responsive , Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients