Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

Blog Blog

 • 9
 • Setembre
 • 2015

VERSIÓ MÒBIL per Fortuny Legal

Publicat per Carla (català) en Marketing Online, Disseny web comentar
Versió Móbil per Fortuny Legal

Fortunylegal.com és el web corporatiu del despatx d’advocats Fortuny Legal, fundat el 1997 a Barcelona i, actualment, amb seus a Madrid, Barcelona i Sabadell. El seu equip professional ofereix tot tipus de solucions legals relacionades amb el dret penal, fiscal, civil, laboral i administratiu, entre molts altres serveis.

 

www.fortunylegal.com

 

La versió mòbil de Fortunylegal.com presenta un disseny clar, senzill i elegant, que manté l'estil de la seva versió estàndard. La combinació del fons blanc amb el negre i gris del logo i el contingut transmet la professionalitat i el bon treball del seu equip.

 

El web compta amb una pàgina d’"Inici" a la que es mostra un slide-show que dóna a conèixer a alguns membres de Fortuny Legal. A més, inclou varis enllaços directes a les diferents seccions del web. Aquesta presentació tan propera estableix a l’instant una relació de confiança tant amb els possibles clients com amb els que ja compten amb els seus serveis.

 

 • 22
 • Juliol
 • 2015

Claus per muntar una botiga online d'èxit

Publicat per Carla (català) en Botigues Online comentar
tiendas online

 

Una botiga online pot ser una gran oportunitat per crear un negoci de futur, però la majoria de projectes que s’inicien no arriben a consolidar-se. Si volem aconseguir l’èxit esperat, hem de crear un projecte amb un valor afegit que destaqui sobre la competència, amb una base sòlida de disseny i programació, i amb una estratègia de màrqueting online efectiva.

 

A continuació, analitzem 25 claus per obrir una botiga online d’èxit:

 

1. Anàlisi de la competència
Realitzar una anàlisi de la competència és essencial per conèixer a fons l’estat del sector i definir l’estratègia i els recursos a invertir. Destacar els seus punts forts i les seves debilitats, ens servirà per definir millor la línia de a seguir, valorar la seva viabilitat i fixar unes bases pròpies per aconseguir l’èxit.

 

2. Naming
Un aspecte fonamental que hem de plantejar-nos és el nom que escollirem per la botiga online o negoci. Serà el primer contacte amb el possible client, per tant és vital que el nom resulti atractiu i sigui capaç de generar confiança. A més, ha de ser fàcil de recordar i pronunciar.

 

3. Disseny
Per agradar i generar confiança és molt important transmetre als usuaris la millor imatge possible. En el cas d’una botiga online tota aquesta imatge passa per presentar un disseny atractiu, clar i coherent amb el tipus de serveis que s’ofereixen. Per això, hem d’assegurar que el disseny de la botiga online mostra un estil actual i capaç de seduir als clients.

 

4. Navegació
Una navegació intuïtiva amb una bona usabilitat es traduirà en un major nombre de conversions per la botiga online. Per tal que l’usuari trobi el que necessita de la manera més ràpida i senzilla, li facilitarem un menú fàcil i intuïtiu i un cercador, destacarem els productes que considerem que poden generar més vendes i presentarem una estructura de continguts clara i directa.

 

5. Imatges
Cada producte ha d’anar acompanyat d’una o varies imatges de gran qualitat que transmetin confiança a l’usuari i que li aportin tota la informació necessària per estar segur que realitza la millor compra possible. 

 

6. Productes
Un dels punts que més determinarà l’èxit de la nostra botiga online és la qualitat i la quantitat de productes que oferim en ella. És molt important que la botiga online sigui útil pels usuaris i que aquests trobin el que busquen. Comptar amb un catàleg extens i de qualitat serà ben valorat pels usuaris i influirà positivament a la valoració del nostre negoci per part de Google.

 

 • 18
 • Juny
 • 2015

VERSIÓ MÒBIL per La Tienda Top Model

Publicat per Carla (català) en Marketing Online, Botigues Online comentar
Versió mòbil La Tienda Top Model

Latiendatopmodel.com és la tenda online de referència per a totes les enamorades de l’univers Top Model. En ella, es pot trobar tot tipus de productes inspirats en les seves 13 supermodels protagonistes, com bosses, necessers, roba o perfums.

 

www.latiendatopmodel.com

 

Compta amb una versió mòbil que té com a objectiu principal facilitar a l’usuari l’accés als seus productes amb una navegació clara i directa. Manté l’estil i els colors rosa i blau característics de Latiendatopmodel.com.

 

Entre les seves característiques principals, destaca el fet de mostrar, només entrar a la seva versió mòbil, una gran quantitat de contingut, el que afavoreix que l’usuari trobi a l’instant el que més l’interessa. 

 

 • 15
 • Juny
 • 2015

A ESCENA, disseny i passió sobre l'escenari

Publicat per Carla (català) en Marketing Online, Disseny web comentar
A ESCENA

 

Aescena.cat és el web corporatiu de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques ubicada a Esplugues de Llobregat i fundada per Rosario Contreras fa més de 60 anys. Durant aquest temps, ha ofert tot tipus de formacions i activitats pels amants de la dansa i el teatre, tant pels que busquen un moment d’oci com per aquells que volen iniciar una carrera professional.   

 

www.aescena.cat

 

El color granat/vermell predominant al logo i al text de la pàgina reforça el sentiment d’amor i passió per la dansa i el teatre que es transmet a tot aquell que vol formar part de l’escola.

 

Del disseny del web cal destacar la seva pàgina d’Inici, que es caracteritza per presentar un slide-show amb imatges i text de grans dimensions que donen la benvinguda a l’usuari. A més, les seccions amb informació d’interès, com els cursos i classes; la història de l’escola, i un accés directe a la inscripció online, adquireixen una importància especial. A la part inferior de la pàgina d’Inici apareixen els seus cursos principals com el ballet clàssic, el jazz o el teatre musical.

 

Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients