Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 17
 • Gener
 • 2017

Disseny de la nova botiga online Pasoscomodos.com

Publicat per Natàlia (català) en Botigues Online comentar
Disseny web Pasoscomodos.com

Pasoscomodos.com és la botiga online de les sabateries del grup Calçats Oliva, especialistes en la venta de calçat còmode.

 

www.pasoscomodos.com

 

El projecte web de l’e-commerce tenia l’objectiu de presentar d’una manera atractiva el calçat de les diferents marques i de crear un sistema de compra senzill per als visitants i àgil per l’empresa en qüestió. També era necessari que la botiga online permetés agrupar els diferents productes del web en pàgines de nova creació, per tal de fer campanyes de marketing online, i que estigues preparada per treballar aspectes de posicionament SEO on page.

 

A continuació pots descobrir tots els detalls d’aquest nou projecte web.

La webshop s’estructura a partir de dos menús: el menú corporatiu i el menú principal.

 

El primer presenta els apartats “Inicio”, “Cómo comprar”, “Opiniones”, “Blog” i “Contacto”. Cada apartat condueix a una pàgina amb la informació pertinent i la del blog presenta els articles d’actualitat i tendències que l’empresa va generant.

 

El menú corporatiu, integrat per les seccions “Mujer”, “Hombre”, “Niño”, “Niña” i “Bolsos”, serveix per distribuir els productes en diferents pàgines i per guiar la navegació web dels visitants.

 

Si es posa el cursor a sobre de les seccions “Mujer” i “Hombre” apareix un menú desplegable en el que s’ordenen els diferents tipus de calçats en diferents categories: “Zapatos”, “Por uso”, “Marcas”, “Zapatillas Deportivas”, “Zapatillas de Casa” i “Zapatillas de Calle”.

 

Cada una d’aquestes seccions condueix a una pàgina web de distribució com la que podem veure a la imatge de “Zapatos”, dintre de la categoria “Mujer”. Aquesta pàgina ve a ser com un altre menú, però molt més visual, ja que cada tipo de sabata presenta una imatge identificadora. A les diferents subcategories que podem veure en aquetes pàgines de distribució també s’hi pot accedir a través de les seccions que apareixen a sota de les categories principals del menú desplegable.

Disseny botiga online Pasoscomodos.com

Aquest menú també dona la possibilitat de crear accessos web directes com els de les marques Clarks i Skechers que es veuen a la imatge, que enllacen amb uns grups de calçats d’aquestes marques creats prèviament. Aquests accessos directes criden l’atenció dels visitants ja que presenten imatges que l’empresa pot anar modificant com li convingui en cada moment, per portar a terme campanyes de marketing online com la que podem veure actualment sobre les rebaixes. També es poden veure en aquest menú les icones d’accés a les xarxes socials de l’empresa.

 

Un cop el visitant accedeix a la categoria o subcategoria de productes que li interessa veure, es troba amb un llistat de calçat que la botiga online té disponible. El següent pas és clicar el producte que més li agradi per arribar a la fitxa web de producte, com la del “Salón 010” que es veu a la imatge.

 

La fitxa de producte està dissenyada per donar la màxima informació sobre aquell calçat i per despertar l’interès dels potencials clients. Presenta una imatge gran de la sabata en qüestió i set vistes ampliables de la mateixa en diferents posicions. Una breu descripció del producte, uns botons per seleccionar la talla i el color, en el cas de què hi hagi més d’un. A la dreta, es veu una imatge del logo de la marca del calçat, uns camps lliures autoadministrables que permeten indicar les característiques del calçat i els seus materials, el preu del producte, una etiqueta que indica l’estalvi, en cas de què el producte estigui rebaixat, un missatge que indica si hi ha estoc, un marcador per indicar si es vol comprar més d’un article i el boto “Comprar”, que destaca en taronja.

 

Aquesta fitxa presenta altres elements que resulten d’utilitat, com la possibilitat de valorar el producte mitjançant estrelletes i de donar la opinió sobre el mateix, ja que en el comerç online la opinió dels altres compradors por influir positiva o negativament en l’acció de compra.

 

Just a sota de la fitxa, el visitant pot veure altres productes que poden ser del seu interès, ja que són semblants al calçat que està contemplant.

La pàgina principal de la botiga online presenta un disseny web innovador i actual, amb un banner web principal, un sistema per presentar el “TOP 10” del calçat més venut, els accessos directes a les principals categories de productes i als últims articles del blog, un apartat per inscriure’s a la newsletter corporativa, accessos directes a les marques i grups de productes a través d’atractius banners i un text final que ajuda al posicionament web SEO de la webshop.

 

El disseny web presenta un peu de pàgina fixe amb informació necessària, com la dels mètodes de pagament, d’enviament, el sistema de devolucions, els segells de confiança, etc. També presenta de nou les icones de les xarxes socials i la inscripció a la newsletter, així com la informació de contacte.

 

Per últim, afegir que l’e-commerce està dissenyat i programat per ser totalment autoadministrable pel propietari de la botiga online, sense tenir cap mena de coneixement web. També està preparat per treballar el posicionament web SEO, amb la inclusió de camps per crear les URL’s, els titles, les descriptions i altres elements del SEO on page

Categories: Botigues Online

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients