Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 27
 • Abril
 • 2016

Cóm utilitzar el disseny gràfic per vendre més

Publicat per Josep (català) en Disseny Logo, Disseny Targeta de Visites, Disseny gràfic comentar

Moltes vegades el que no ens entra pels ulls ho rebutgem d'entrada sense parar-nos a analitzar els motius que ens han portat a aquesta situació.

 

Vivim en una societat on la imatge té una gran importància i on es seleccionen les coses en funció de si són boniques o no i no tant per la seva qualitat.

 

En aquest ordre de coses el disseny gràfic és el nostre gran aliat per aconseguir fer més atractiu el nostre producte i la nostra empresa.

 

En el Dia Mundial del Disseny Gràfic, et descobrim com vendre més a la teva empresa o botiga online amb un disseny gràfic de qualitat.

Tenir cura de la imatge corporativa de la nostra empresa és clau per diferenciar-nos de la competència i per posicionar millor el producte o servei que oferim.

 

Disposar de la papereria empresarial perfectament identificada amb el nostre logo i amb l'estil de la nostra empresa atorgarà valor a la nostra companyia i irremeiablement al producte o servei que venguem.

 

No ens transmet el mateix una empresa que només té targetes de visita que una que compta amb carpetes, sobres, albarans i papers d'ús habitual amb el logo o la imatge de la seva marca.

 

De portes enfora, la imatge comercial d'una marca serà clau perquè tot el disseny gràfic publicitari compti amb la coherència necessària perquè els nostres clients ens tinguin millor identificats.

 

D'aquesta manera, si comptem amb una estratègia de disseny gràfic empresarial els catàlegs, en paper o digitals, els díptics, tríptics i fullets explicatius i promocionals que dissenyem respiraran un mateix esperit: el de la nostra empresa, únic i diferent.

 

Gràcies a aquests elements transmetrem millor la informació de la nostra empresa i els nostres productes o serveis als nostres futurs clients i consolidarem la imatge de marca.

 

El disseny gràfic també pot contribuir a arribar a més clients perquè dominant la disciplina tenim la possibilitat de dur a terme dissenys de cartells i retolació. Els cartells i rètols per a empreses i marques són una forma excel·lent d'impactar als nostres clients potencials.

 

El disseny de logos atractius i diferenciats de la competència també ha de formar part de la nostra estratègia de disseny gràfic perquè els nostres clients ens puguin recordar i identificar ràpidament.

 

El disseny de logos empresarials que portem a terme ha de ser prou atractiu i senzill com perquè els nostres clients el recordin fàcilment quan el vegin a qualsevol de les accions de màrqueting que portem a terme.

 

Tot disseny gràfic haurà de comptar amb un bon servei d'impressió de materials en òfset o d'impressió digital, per poder imprimir sobre qualsevol format format i una gran varietat de papers.

 

En pantalla poden quedar molt bonics els nostres dissenys, però si no ens assessorem bé, es poden traduir en un autèntic nyap sobre el paper o el material on vulguem imprimir.

 

El disseny gràfic online també és un gran aliat per atreure clients a la pàgina web o botiga online de l'empresa.

 

El disseny de creativitats ens permetrà publicar missatges a les xarxes socials i il·lustrar millor els nostres newsletters.

 

A Internet els elements gràfics cobren gran importància i, segons diferents estudis, els missatges que compten amb imatges atractives són els que desperten més interès pels usuaris i propicien més interaccions.

 

Gràcies a la integració de tots aquests elements en la nostra estratègia de disseny gràfic aconseguirem fer que els nostres clients recordin i identifiquin millor la nostra empresa i augmentarem en conseqüència les vendes del nostre negoci.

Categories: Disseny Logo , Disseny Targeta de Visites , Disseny gràfic

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients