Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 26
 • Abril
 • 2017

Disseny gràfic: tendències i exemples inspiradors

Publicat per Natàlia (català) en Disseny web, Disseny Logo, Disseny Targeta de Visites, Disseny gràfic comentar
Disseny gràfic

 El 27 d'abril és el Dia Mundial del Disseny Gràfic, activitat indispensable en la creació de la imatge corporativa i la publicitat d'empreses i professionals.

 

Aprofitem aquesta efemèride per explicar-te les últimes tendències en aquest camp i per mostrar-te alguns exemples inspiradors.

El repte del disseny gràfic per a usos professionals és transmetre els valors de l'empresa, de la marca o del professional d'una manera clara, atractiva i unificada en tots els canals i suports comunicatius.

 

Aquest últim punt vol dir que la coherència d'estil ha d'estar present en el disseny web de la pàgina corporativa, a la papereria empresarial, en els cartells publicitaris, en les targetes comercials i a la resta d'elements que conformen la comunicació de l'empresa o del professional.

 

Disseny gràfic que comunica

 

Quan pensem en la comunicació d'una marca acostumem a centrar-nos en aquells missatges verbals o escrits i deixem de banda les imatges, tipografies, infografies, logotips i altres elements visuals que "parlen per si mateixos".

 

Tots aquests elements comuniquen aspectes de l'empresa, dels seus serveis, de la seva manera de treballar i ens donen informació sobre el públic al qual s'adreça (el seu target).

 

Per definir la imatge d'una empresa o marca és necessari un treball previ de marketing estratègic, en el què es defineixen els aspectes bàsics del marketing mix (les anomenades 4 P 's): producte, preu, place (distribució) i promoció.

 

 

Elements de disseny gràfic per a empreses

 

Hi ha molts elements de disseny gràfic empresarial. Un dels més importants és el disseny del logo de la marca, ja que estarà present a la web, a la papereria empresarial, en les creativitats publicitàries, etc. Exemples de logotips de disseny modern són els de les botigues online Pasoscomodos i Candybox (imatge inferior).

 

Per papereria empresarial entenem suports com carpetes, sobres, targetes de visita, albarans, papers d'ús habitual, etc. En aquests elements també és fonamental aplicar criteris de disseny gràfic. Podeu veure un exemple a la part de sota de la imatge inferior, amb la papereria empresarial que fem servir a Montaweb.

 

Un altre element a considerar és la imatge comercial de la marca, que inclou aquells suports publicitaris que l'empresa necessita per arribar als seus potencials clients, com catàlegs, impresos o digitals, fulletons o elements de decoració. D'aquests últims podeu veure un exemple inspirador en la imatge inferior, en el disseny gràfic del mobiliari de la botiga de joguines eròtiques Lovesexing, de Barcelona, ​​que va encarregar a Montaweb els dissenys per al seu mobiliari a part del de la seva botiga online.

 

En el propi disseny web i en les creativitats per compartir a les xarxes socials el disseny gràfic també esdevé protagonista. Com a exemple d'aquest 2017, podeu veure el "Calendari del Community Manager" que va il·lustrar un dels primers posts del blog que vam penjar aquest any.

Exemples disseny gràfic

Últimes tendències de disseny gràfic

 

El disseny gràfic no és una disciplina estàtica, ja que evoluciona amb les modes i les noves eines que van sorgint.

 

Tenir clares les tendències de disseny gràfic del moment ens aproparà a l'èxit en les nostres creacions i campanyes de marketing online i de social media.

 

A dia d'avui, podem resumir les tendències en aquests punts:

 

 • Minimalisme
 • Il·lustracions i disseny vectorial
 • Fotografia bold (amb efecte relleu)
 • Hand Drawn (simulació d'escriptura a mà)
 • Flat design (exemple del disseny del Calendari del Community Manager)

 

Si vols donar-li un gir a la imatge corporativa de la teva empresa, a Montaweb podem assessorar-te perquè els teus dissenys reflecteixin l'essència del teu negoci i t’acostin als teus potencials clients.

Categories: Disseny web , Disseny Logo , Disseny Targeta de Visites , Disseny gràfic

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients