Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 22
 • Juny
 • 2016

Disseny web per a CEP Eric Berne

Publicat per Josep (català) en Posicionament web SEO, Disseny web comentar
Disseny web Cep Eric Bernet

CEP Eric Berne és un centre d'entrenament de psicoterapeutes, dedicat a la capacitació de professionals de l'atenció psicològica amb finalitats terapèutiques.

 

www.cepericberne.com

 

La tasca de Montaweb ha estat dissenyar la pàgina web corporativa del centre per oferir d'una manera atractiva i completa els diferents cursos de formació que imparteix i tots els seus serveis. També s'ha portat a terme una primera fase de posicionament web SEO.

 

A continuació, pots llegir tot el que hem fet, perquè puguis descobrir tu mateix com hem millorat el disseny web de la pàgina empresarial.

La pàgina web destaca per una home presidida per un impactant slide web, amb diverses imatges per posar en relleu els aspectes que més li interessa remarcar a l'empresa.

 

Fent scroll a la pàgina anem descobrint els diferents cursos que el centre imparteix i els serveis que ofereixen els seus professionals.

 

La pàgina principal acaba amb un mapa per localitzar l'empresa i un peu de pàgina amb accés a les xarxes socials i la subscripció a la newsletter de la companyia.

 

El menú destaca per distribuir d'una manera efectiva les diferents pàgines del web.

 

Quatre de les seves seccions presenten un menú desplegable que facilita l'agrupació de la informació i la seva posterior selecció pels visitants del web.

 

Destaca l'accés a pàgines de distribució intermèdies, perquè l'usuari trobi amb facilitat la informació que li interessa dins d'una secció específica.

La pàgina web també compta amb una àrea privada d'accés exclusiu a alumnes del centre, perquè els professors puguin intercanviar amb aquests documents i material rellevant per a la seva formació.

 

Disposa, a més, d'un formulari de contacte perquè l'usuari pugui comunicar-se amb l'empresa d'una manera còmoda i ràpida.

 

La pàgina web està optimitzada per al Posicionament web SEO. És a dir, compta amb un treball intensiu de keywords i metatags, capaços d'atreure amb gran efectivitat als cercadors d'Internet.

 

Si t'ha interessat el disseny web de CEP Eric Berne, pots entrar a la pàgina Projectes Realitzats per descobrir tots els projectes web que hem dut a terme.

Categories: Posicionament web SEO , Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients