Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 26
 • Octubre
 • 2017

Disseny web de la nova pàgina de Fincas Calvo

Publicat per Natàlia (català) en Disseny web comentar
Web Fincas Calvo

Fincascalvo.com és el nou web de l’agència i consultora immobiliària Fincas Calvo, situada físicament al centre de Sant Cugat del Vallès.  

 

www.fincascalvo.com

 

L’objectiu principal d’aquest projecte web de recent creació ha estat mostrar, d’una manera atractiva i a través d’una navegació molt intuïtiva,  els immobles que l’empresa ven o lloga.

 

Segueix llegint per descobrir les particularitats d’aquest site

El nou web de Fincas Calvo presenta un disseny web molt atractiu i modern.

 

Disseny web pàgina principal

 

El primer que veu el visitant del site és un gran slide web d’imatges de diferents immobles i just a sota es troba amb el buscador d’immobles.

 

Aquest sistema de cerca és molt important per aquest tipus de pàgines web, ja que facilita la navegació web dels visitants, els quals troben, en qüestió de segons, exactament el que estan buscant; per exemple: un àtic al centre de Sant Cugat del Vallès que sigui de lloguer.

 

Seguint el recorregut per la pàgina d’inici del web, el visitant troba accessos directes a pàgines d’immobles que l’empresa considera  i anomena “Oportunidades Destacadas”.

 

A continuació hi ha un accés directe, en forma de frase destacada amb el botó “Ver más”, a la pàgina “Empresa”, en la que s’explica la trajectòria de la companyia, per aportar un valor afegit als visitants que no coneguin l’empresa.

 

A sota, es troben accessos directes, en forma d’infografies rodones que conviden a clicar, a les pàgines d’immobles de Sant Cugat. Al ser d’aquesta localitat, l’empresa va considerar que calia donar a aquests immobles un tractament especial a la home.

 

Per últim, la pàgina principal presenta altres accessos directes, en forma d’imatges i de botons de call to action, a altres apartats del web com el de “Servicios”, els articles de la secció “Actualidad” i la pàgina de contacte, entre d’altres.

 

És important destacar que tots els apartats de la pàgina d’inici del web son auto administrables per part de l’empresa. Fincas Calvo podria decidir, per exemple, actualitzar els slides web amb fotografies de nous immobles o canviar els accessos directes per destacar altres pàgines del web.

 

Menú del web

 

Aquest projecte web s’estructura a través d’un menú web que presenta les diferents pàgines del site.

 

Sent una immobiliària, hem de destacar les pàgines “Venta” i “Alquiler”, que presenten els diferents immobles (sense l’aplicació dels filtres del buscador).

 

A sobre d’ambdues pàgines esta present de nou el buscador web, per facilitar la navegació als visitants.

 

Landing pages d’immobles

 

Un cop el visitant clica la imatge del pis, casa o oficina que li pot interessar, accedeix a la pàgina de l’immoble, en la qual es presenten les seves característiques principals i es poden veure fotografies de qualitat. En aquesta captura de pantalla podeu veure l’exemple d’una de les pàgines d’immobles.

 

 

Disseny web Fincas Calvo

 

Aquestes pàgines dels diferents immobles actuen com a landing pages, ja que contenen informació general i un apartat de contacte, a la part inferior. Aquest apartat és molt útil, ja que els visitants poden demanar més informació i comunicar a la immobiliària el seu interès per l’immoble.

 

Un cop el visitant ha omplert el formulari i li ha donat al botó “Enviar”, l’empresa rep un e-mail al seu correu electrònic amb tota la informació de contacte del client interessat.

 

Optimització SEO i disseny web responsive 

 

Per acabar, volem afegir que el web de Fincas Calvo, de programació pròpia, està preparat per a l’optimització web SEO y presenta un disseny web responsive, per adaptar la visualització de totes les pàgines als diferents dispositius: mòbils, tauletes, ordinadors convencionals, etc. 

Categories: Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients