Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 17
 • Febrer
 • 2016

Disseny web per a l'empresa d'arquitectura Garcia Faura

Publicat per Natàlia (català) en Posicionament web SEO, Disseny web comentar
disseny-web-garcia-faura-montaweb

Garcia Faura és una empresa que es dedica a l’arquitectura en alumini, acer inoxidable, ferro i vidre. És especialista en la fabricació i instal·lació de tancaments, interiors i exteriors, finestres, portes i productes de vidrieria. 

 

www.garciafaura.com

 

El seu web és una pàgina de caire corporatiu, en la qual destaquen una gran quantitat de projectes realitzats per l’empresa, d’una manera senzilla i visualment atractiva.

 

Descobreix les claus d’aquest projecte web, del qual se’n desprenen els valors d’innovació i desenvolupament! 

L’encàrrec que l’empresa en qüestió va fer a Montaweb va ser el de presentar, d’una manera atractiva, els seus serveis i projectes realitzats a través d’una pàgina web senzilla i ben estructurada.

 

El repte ens va portar a dissenyar un web amb una home senzilla, en la que tots els elements es veuen amb un primer cop d’ull, sense necessitat de fer scroll.

 

D’aquesta manera, la pàgina principal del web presenta un menú desplegable, format per cinc apartats principals: “Empresa”, “Serveis”, “Obres”, “Valors” i “Contacte”.

 

Cada apartat conté diferents subapartats, que l’usuari pot veure només amb un clic, per desprès decidir si hi vol entrar o no.

 

A sota del menú, el web presenta quatre slides que van passant de forma automàtica i que resumeixen els valors que l’empresa vol transmetre als visitats del web. Aquests són: “Capacitat”, “Disseny”, “Qualitat” i “Experiència”.

 

Les imatges dels slides són fotografies d’una tonalitat grisosa d’elements arquitectònics amb les paraules dels valors citats anteriorment escrites en color blanc i en un fons vermellós, com l’element gràfic del logotip empresarial.

 

A continuació, el site presenta al visitant tres destacats web ben diferenciats.

 

El primer conté una imatge d’una obra destacada, que es pot ampliar. El segon presenta una notícia d’actualitat de l’empresa, amb accés a una pàgina explicativa de la mateixa. Mentre que el tercer bloc integra un vídeo, penjat a YouTube, que narra el procés de treball que es va seguir en un altre projecte, actualment el revestiment d’una façana d’un equipament hoteler de Sitges.

 

Totes les pàgines que composen el web corporatiu integren i fusionen text, imatges, elements gràfics i vídeos.

 

D’aquesta manera, els visitants gaudeixen d’una navegació web atractiva i són coneixedors dels treballs realitzats per l’empresa d’una manera amena.

 

Els  dos apartats més importats del web són els de “Serveis” i “Obres”.

 

L’apartat de “Serveis” presenta cinc subapartats, que corresponen als cinc espais en els quals l’empresa d’arquitectura desenvolupa els seus projectes.

 

El disseny de les pàgines web d’aquests apartats presenta un estructura similar, amb un slide fixe, un text explicatiu breu, i tres slides amb tres imatges cadascun, que conformen el que vam anomenar “Galeria d’obres”.

 

L’apartat “Obres” es divideix en vuit subapartats, que presenten els diferents tipus d’obres que realitza l’empresa en qüestió.

 

Cada pàgina estructura la informació en vuit quadres, cadascun centrat en una obra diferent, amb una imatge destacada. 

 

web-garcia-faura-montaweb

Si l’usuari vol veure més imatges d’una obra concreta pot fer-ho clicant a “veure més imatges”.

 

Amb aquest tipus de disseny de pàgines web s’ha aconseguit que l’empresa pugui mostrar als visitants del seu site tots els seus projectes realitzats i donar molta informació gràcies a una estructura senzilla, que facilita la navegació web i la usabilitat.

 

Per acabar, només afegir que tots els continguts de la pàgina web són fàcilment auto-administrables pel client, a través d’un senzill panell web.

 

A més, el codi de programació web propi de Montaweb ha permès que totes les pàgines que integren el lloc web estiguin tècnicament preparades pel posicionament web SEO, és a dir, per facilitar que la pàgina web aparegui en els primers resultats orgànics de Google, amb les paraules clau adequades. 

Categories: Posicionament web SEO , Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients