Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 3Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 2Els quatre components del marketing online
 3. 1Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 4. 110 tendències en e-commerce per al 2017
 5. 1LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 5
 • Juliol
 • 2016

Disseny web pel professional Jordi Sabater Nuri

Publicat per Natàlia (català) en Posicionament web SEO, Disseny web comentar
Disseny web Jordi Sabater Nuri

Jordi Sabater Nuri és assessor y coach empresarial, especialitzat en l’empresa familiar.

 

www.jordisabaternuri.com

 

Ens va encarregar el disseny d’un lloc web en el que pogués presentar-se als seus clients, d’una manera atractiva, i que li permetés explicar el seu mètode de treball, les seves especialitats i els cassos d’èxit que avalen la seva experiència professional.

 

A continuació t’expliquem tots els detalls d’aquesta pàgina web i analitzem els elements que ha de tenir un projecte web individual d’aquesta mena. Preneu nota! 

Un web personal, d’un professional d’un àmbit concret, ha de tenir una estructura senzilla, per aconseguir una presentació àgil dels seus serveis.

 

Seguint aquesta premissa, el projecte web d’en Jordi Sabater Nuri s’estructura en un menú principal, dividit en sis apartats: “Inici”, “Sobre Mi”, “El Mètode”, “Serveis”, “Cassos d’Èxit”, “Actualitat” i “Contacte”.

 

Vam creure oportú separar els apartats “Sobre Mi”, “Serveis” i “Cassos d’Èxit en subapartats, amb la creació de diferents pàgines independents, per presentar d’una manera més entenedora la informació als visitants.

 

D’aquesta manera, vam crear les pàgines “Jordi Sabater Nuri”, “Formació i experiència laboral”, “Consultor empreses” i “Coaching per empreses”, i una pàgina per a cada “cas d’èxit”.

 

La pàgina principal d’un projecte web individual ha de resumir els apartats més destacats del web amb accessos web directes, per facilitar la navegació dels visitants.

 

En aquest cas, aquests apartats són els que expliquen les dues vessants professionals d’en Jordi Sabater Nuri: “Consultor d’empreses” i “Coach empresarial”, que vam veure necessari tornar a presentar a l’slide web, mitjançant dues imatges de recurs i un text de suport.  

 

També van crear un accés directe a l’apartat “Cassos d’Èxit”, que en aquest cas es presenta amb una pàgina de distribució web, en la que els visitants poden clicar al cas que els interessi conèixer i accedir a la pàgina on s’explica el cas corresponent.

 

La home acaba amb accessos directes als articles de l’apartat “Actualitat” més destacats, un text resum de la labor del professional, per afavorir el posicionament web SEO, i un peu de pàgina amb les dades de contacte i l’accés a les diferents xarxes socials.

 

A part de l’estructuració de la pàgina i del disseny web, a Montaweb vam treballar el contingut web del projecte.

 

Per fer-ho, vam redactar textos atractius i de qualitat, en un llenguatge planer i amb les paraules clau adequades, per millorar el posicionament web SEO.

 

Les pàgines capten l’atenció dels potencials clients a través d’infografies web com aquesta, en la que es vol reflectir el procés de conflicte i de canvi en l’empresa familiar. 

disseny web coach empresarial

També hem aconseguit fer més amena la informació amb la inclusió de destacats web, amb un fons gris clar, amb textos destacats, amb títols en negreta i amb banners i altres imatges de recurs.

 

Per acabar, afegir que la pàgina web es multi-idioma, està traduïda en català i castellà.

 

Esperem que aquest exemple de projecte web individual us hagi semblat interessant. 

Categories: Posicionament web SEO , Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients