Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 4. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 5. 2LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 1
 • Abril
 • 2016

Web mòbil adaptative per a GM7 Uniformes

Publicat per Natàlia (català) en Web Mòbil Responsive comentar
disseny-web-mobil-GM7Uniformes

El 75% del tràfic mòbil que acaba en ventes a Espanya prové d’smartphones. D’aquí la necessitat de què les botigues online tinguin una versió web mòbil de qualitat de la seva pàgina.

 

L’empresa de vestuari laboral GM 7 Uniformes és conscient d’aquest fet i per aquest motiu ens van encarregar el disseny web mòbil adaptative de la seva e-commerce.

 

Descobreix ara les claus del disseny de la versió mòbil d’aquesta botiga online i els avantatges del disseny web mòbil adaptative respecte el responsive!

El disseny de la versió mòbil de la botiga online de GM7 Uniformes no és igual que el disseny de la versió per a PC.

 

De fet, tots els dissenys web mòbils que fem a Montaweb són dissenys especials, independents de les versions per a ordinadors de sobretaula.

Portem a terme el disseny web mòbil adaptative, que resulta més rentable pels clients que el conegut disseny responsive.

 

¿Per quina raó? Doncs perquè mentre el disseny responsive obliga el dissenyador web a crear un disseny especial per a cada dispositiu (ordinador de sobretaula, mòbil, tablet “petita” i tablet “gran) el disseny adaptative permet dissenyar només dos versions (per ordinador de sobretaula i per mòbil), ja que el disseny del primer s’adapta tant a les tablets petites com a les grans.

 

De la mateixa manera, és redueix el temps de maquetació y programació web, ja que només s’ha de fer per a aquestes 2 versions, i es guanya en temps i diners.

 

Dit això i tornant al disseny web mòbil de GM 7 uniformes, hem de dir que la home presenta una variació fonamental respecte la versió d’ordinador de sobretaula i és que el menú dels uniformes dels diversos sectors de treball es converteix en un menú desplegable, que permet a l’usuari seleccionar còmodament el sector que li interessa i veure els uniformes corresponents.

 

La mateixa simplificació vam portar a terme en el menú principal, que presenta les seccions “GM7”, “Uniformes personalitzats”, “Sectors d’activitat” i “Contacte”.

 

Mentre que a la versió per a PC i tablets es veuen tots els apartats, a la versió mòbil aquests es sintetitzen en un menú desplegable.

Disseny-web-mobil-GM7

Una altra diferència fonamental de la pàgina d’inici de la botiga online d’uniformes de treballs és que, mentre a la versió web destock els “Productes destacats” es mostren en un slide de quatre imatges que van passat, a la versió mòbil es veuen els producte per separat en fer scroll per la home.

 

Aquesta mateixa estructura de disseny web es repeteix a les diferents pàgines dels sectors de treball (menú desplegable de productes de vestuari i complements laborals del sector + productes destacats del mateix).

 

Per acabar, dir que la webshop d’uniformes i vestuari laboral ha augmentat el seu tràfic web des de que té la versió web mòbil de la botiga online, al maig farà un any.

 

Actualment, el 33,35% de les visites a l’e-commerce provenen de mòbils i el 7, 25% de tablets. Per tant, si sumem els dos percentatges veiem que el 40,6% de les visites provenen de dispositius mòbils. Si GM7 Uniformes no hagués tingut una versió web mòbil de qualitat probablement hagués perdut gran part d’aquestes visites web.

 

I és que la versió mòbil d'una pàgina web millora notablement la seva usabilitat i és especialment recomanable en el cas de les botigues online i les pàgines web amb catàleg de productes online.

Categories: Web Mòbil Responsive

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients