Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 20
 • Abril
 • 2016

Disseny web per a Complia

Publicat per Natàlia (català) en Disseny web comentar
disseny web complia

Complia és una boutique de compliance o compliment normatiu.

 

Aquest concepte, recentment instaurant al nostre país, consisteix en establir les polítiques i procediments adequats i suficients per garantir que una empresa, inclosos els seus directius, empleats i agents vinculats, compleixen amb el marc normatiu vigent.

 

www.complia.es

 

El repte del disseny web d’aquest projecte va ser fer entenedor el concepte de compliance i presentar molta informació d’una manera clara, ordenada y atractiva.

 

Segueix llegint per conèixer tots els detalls!

El disseny web de la boutique de compliance Complia va ser tot un repte per a Montaweb, ja que vam haver de pensar de quina manera l’empresa podia presentar els seus serveis d’una manera entenedora per als seus potencials clients, poc habituats als termes jurídics i administratius.

 

Per fer-ho, vam dissenyar una home que resumís tota la informació que un visitant del web pot necessitar saber d’entrada, abans de navegar per la pàgina.

 

Seguint aquest objectiu, vam establir que el web tingués un menú amb vuit apartats. Aquests presenten els diferents tipus de compliance (penal, de prevenció de blanqueig de capitals, digital, financer i de gestió del risc corporatiu), l’empresa en sí, les seves formes de contacte i el blog.

 

Dos d’aquetes apartats (Compliance Digital i Compliance Financer) presenten un menú desplegable, ja que vam considerar que calia segmentar la informació en més seccions.

 

Immediatament desprès del menú, un slide de tres imatges presenta els “punts forts” de l’empresa d’una manera atractiva.

 

A sota de l’slide es troben quatre accessos directes dels apartats més importants de la pàgina web, representats amb una infografia, que els identifica, i unes línies de text explicatives del que el visitant trobarà a cadascun d’ells.

 

L’ultima part d’aquesta pàgina principal presenta els últims articles del blog, un destacat web que resumeix a què es dedica l’empresa, i els darrers tweets de l’empresa.

 

D’aquesta manera a Montaweb em aconseguit que en una única pàgina es resumeixi el més destacat d’un web que conté molta informació.

 

El disseny de les pàgines dels diferents apartats es basa, principalment, en textos destacats, amb els punts més importants, i links que enllacen a altres seccions, per no saturar de text les pàgines i confondre els visitants.

 

Ara pots conèixer altres projectes de disseny web com el de Complia a la secció de Projectes Realitzats de la pàgina de Montaweb. 

Categories: Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients