Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 8
 • Juny
 • 2016

Disseny web per a Vytrus Biotech

Publicat per Natàlia (català) en Disseny web comentar
Disseny web Vytrus Biotech

Vytrus Biotech es una companyia dedicada al desenvolupament, producció i comercialització d’ingredients actius aplicats a la tecnologia de les cèl·lules mares vegetals. 

 

www.vytrus.com

 

L’encàrrec per a Montaweb va ser crear la pàgina web corporativa de l’empresa, que havia de transmetre informació complexa d’una manera atractiva i donar l’aspecte de modernitat que el tipus de negoci requereix.

 

¿Ho hem aconseguit? A continuació et donem totes les dades del projecte de disseny web perquè tu mateix/a puguis jutjar.

Quan el visitant accedeix al web de Vytrus Biotech es troba amb una pàgina que crida l’atenció pel seu disseny web senzill, però que presenta un disseny gràfic i un tractament de la imatge força sofisticat.

 

La pàgina principal és la “carta de presentació” de la companyia i resumeix, d’una manera molt atractiva, tot el que l’empresa porta a terme.

 

S’estructura en un menú web, format per set seccions, un slide web, compost per quatre imatges de qualitat que van passant, tres botons d’accessos web directes, que condueixen a les tres pàgines més importants del web, i un accés a l’apartat de “News de l’empresa.  

 

Sobre la resta del web, les seccions “Company” y “Products” presenten una pàgina de distribució web cadascuna, en la que hi ha accessos directes a altres pàgines.

 

Podríem dir que aquestes pàgines de distribució funcionen con una mena de “menú a gran escala”, que facilita la navegació web dels visitants, ja que els va guiant en tot moment cap a la informació concreta que necessiten.

 

A la resta de pàgines del web destaca, per sobre del text, la informació visual, en forma d’imatges i fotografies de gran qualitat i amb infografies web con aquesta. 

Disseny gràfic Vytrus Biotech

Amb ella, vam voler representar l’evolució de la companyia i la seva cronologia d’una manera original, que cridés l’atenció dels visitants. Per fer-ho, vam optar per aquest símil de la llavor que va creixent i desenvolupant-se fins arribar a convertir-se en planta.

 

Al peu de la home es troba la informació de contacte de l’empresa, així com l’accés a les seves xarxes socials, entre d’altra informació d’interès.

Per acabar, afegir que la pàgina web esta dissenyada i preparada per a aconseguir un òptim posicionament web SEO.

 

Si t’ha agradat saber més sobre el web de Vytrus Biotech, potser t’interessarà conèixer la resta dels projectes que hem treballat a Montaweb. Pots veure’ls a la pàgina de Projectes Realitzats.

Categories: Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients