Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 14
 • Setembre
 • 2017

Disseny web de la nova pàgina de reserva online Sternalia.com

Publicat per Natàlia (català) en Disseny web comentar
Disseny web per Sternalia

Sternalia.com és la nova pàgina web de reserva online de l'empresa Sternalia Productions SL, productora d'esdeveniments culturals i d'activitats, com el famos "Sopar amb estrelles" a l'Observatori Fabra de Barcelona.

 

www.sternalia.com

 

L'objectiu principal de la nova web va ser crear un catàleg online de les activitats i esdeveniments que l'empresa ofereix de la manera més atractiva, amb la possibilitat d'efectuar reserves sense sortir de la pàgina i fins i tot d'adquirir xecs regal.

 

A continuació pots descobrir tots els detalls d'aquest ambiciós projecte web.

La pàgina principal del nou web sorprèn als seus visitants gràcies a un gran slide web, amb imatges de les diferents activitats que l'empresa ofereix. Just a sota, se situen sis accessos directes a les pàgines dels principals esdeveniments.

 

El projecte web estructura un gran volum d'informació a través d'un menú doble, amb la informació corporativa (a dalt) i la referent a les activitats (a sota).

 

Vam creure convenient crear els següents apartats al menú principal, cadascun corresponent a una activitat amb pàgina pròpia al webside:

 

 • Sopars
 • Visites guiades
 • Activitats de cap de setmana
 • Cursos
 • Lloguer d'espais

 

Cada apartat presenta un menú desplegable de navegació molt intuïtiva amb seccions diferents pels diferents sopars, visites guiades, etc.

 

Un cop el visitant ja s'ha situat al web i ha localitzat aquella activitat que resulta del seu interès, accedeix a una pàgina en la qual rebrà tota la informació que necessita sobre aquesta activitat: la seva ubicació, un calendari de reserves, informació i fotografies sobre l'activitat, els menús, en el cas que es tracti de sopars, informació en format PDF descarregable, etc. (Imatge 1).

Pàgina web Sternalia.com

Una de les particularitats d'aquest projecte va ser la creació d'un sistema per poder gestionar, d'una manera fàcil i ràpida, els anomenats "xecs regal" (Imatge 2).

 

Amb aquest sistema els usuaris poden regalar les experiències a través d'un document, en el qual no apareix el preu de l'activitat, només el seu nom, ubicació i data.

 

La pàgina web és totalment auto administrable, pel que fa els continguts. Els seus administradors poden canviar les imatges, els textos, els títols i fins i tot les seccions i subseccions d'una manera ràpida i molt intuïtiu, a través d'un panell web que funciona amb un usuari i contrasenya privats.

 

En el mateix panell d'administració de la web està integrat un sistema per crear i enviar newsletters i que permet administrar la base de dades de correus electrònics de subscriptors de l'empresa.

 

El sistema de programació pròpia que hem dut a terme per crear aquest ambiciós projecte web inclou uns mòduls per treballar el posicionament web SEO, a través de la creació d'titles, URL’s i descriptions optimitzades.

 

Per acabar, apuntar que la pàgina web d'aquesta productora d'esdeveniments culturals i d'activitats està rebent una mitjana de 17.000 visites al mes d'interessats en realitzar aquestes activitats. Tot això gràcies a la seva òptima estructura web, als seus continguts atractius i al bon posicionament web SEO que està aconseguint.

Categories: Disseny web

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients