Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 24
 • Novembre
 • 2015

Disseny i posicionament SEO per a Indemnización de Tráfico

Publicat per Natàlia (català) en Posicionament web SEO, Disseny web, Disseny Logo comentar
home_web_indemnizacion_de_trafico

 

Indemnización de tráfico és un despatx especialitzat en l’àmbit dels accident de trànsit, a nivell de Catalunya.

 

Compta amb advocats, metges, perits, centres de rehabilitació i altres professionals que treballen perquè es compleixin els drets dels accidentats, aconseguint la màxima indemnització per aquests.

 

http://www.indemnizaciondetrafico.com

 

La pàgina es presenta a l’usuari amb un disseny web modern i vistós.

 

A Montaweb hem dut a terme un estudi comparatiu de paraules clau, per determinar els criteris de cerca i el grau de competència. Hem executat una estratègia de posicionament SEO que, entre moltes altres coses, ens ha permès trobar el nom ideal per a l’empresa en qüestió.

 

Segueix llegint per descobrir més detalls sobre aquest projecte web! 

 

 

El repte del projecte web era transmetre tota la informació que un usuari pot necessitar, d’una manera atractiva, ordenada i clara.

 

Per aquest motiu, vam apostar per un disseny web senzill però molt visual, gràcies al qual a la pàgina principal es transmet tota la informació que els visitants necessiten.

 

La home presenta un slide amb 2 imatges que van passant, amb el que es vol transmetre que les persones són el més important en el moment d’un accident de trànsit.

 

El menú principal té sis apartats, que contenen tota la informació de la pàgina web. Dos d’ells (“Indemnitzacions” i “Grans lesions”) compten amb un menú desplegable amb altres seccions d’informació concreta.

 

Sense abandonar la pàgina principal, si fem scroll, trobem explicats amb l’ajuda d’emoticones els motius pels quals s’hauria d’escollir l’empresa en cas de patir un accident de transit.

 

Just a sota, un botó blau ens porta a la pàgina “Què oferim”, també inclosa al menú principal.

 

Si seguim baixant per la home, arribem a la presentació d’una altre secció clau pels visitants del lloc web: “Indemnitzacions”.

 

En aquest cas, vam optar per plantejar la pregunta “Què he de saber sobre Indemnitzacions de trànsit?” i per fer preguntes concretes sobre la temàtica, amb imatges de suport. 

 

web_indemnizacion_de_trafico

 

A sota, un altre boto blau condueix als visitants interessats en resoldre les seves dubtes a la pàgina corresponent.

 

A continuació, just enmig de la home, vam decidir emfatitzar el que aconsegueixen els professionals del despatx amb una cita d’una de les seves integrants i una imatge de recurs que trenca l’estètica blanca del web i crida l’atenció dels usuaris.

 

La part inferior de la pàgina principal, just abans del footer, presenta un resum de les notícies destacades de l’apartat “Actualitat”. Aquesta secció té l’objectiu de publicar periòdicament informació de valor, sobre novetats legislatives, procediments d’actuació, etc.

 

La pàgina web és multi idioma i presenta un apartat de “Contacte” amb un mapa d’ubicació de l’empresa, que condueix directament a Google Maps.

Pel que fa l’estratègia de posicionament SEO, a Montaweb hem portat a terme un estudi comparatiu de paraules clau, que ens a permès, entre altres coses, trobar el nom ideal per a l’empresa: “Indemnización de tráfico”.  

 

A més, amb els resultats de l’estudi de posicionament SEO hem optimitzat els títols, les descripcions, les imatges i les URL’s del web.

 

Amb aquesta feina estem aconseguint que la pàgina web sigui rastrejada pels motors de cerca, com Google, i sigui trobada fàcilment pels seus potencials usuaris i clients de l’empresa en qüestió.

 

Categories: Posicionament web SEO , Disseny web , Disseny Logo

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients