Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 28
 • Novembre
 • 2017

Fes més segur el teu negoci online amb el protocol https

Publicat per Lydia (català) en Marketing Online, Botigues Online comentar
protocol-https-certificat-ssl

És possible que portis anys utilitzant Internet i que no t'hagis fixat mai abans en el "http" o el "https" de la barra d'adreces del teu navegador web.


No és una cosa que modifiqui el contingut de la pàgina web, sinó que es tracta d'una petita diferència estructural que ofereix un plus de seguretat a la web a la qual estem accedint des del nostre navegador d'Internet.

 

Avui t’ajudarem a distinguir les webs segures d'Internet com a comprador online i et donarem les claus per protegir la teva botiga electrònica per a xifrar les dades dels teus compradors web.

 

Què significa https i en què es diferencia de l’http?


Les sigles "http" corresponen a "Hyper Text Transfer Protocol", el que significa que és precisament aquest encapçalament de tots els webs el responsable del protocol tecnològic que permet enllaçar i connectar continguts a la xarxa. Sense ell, Internet no existiria ni podríem interactuar a la xarxa de xarxes com ho fem tots actualment.


L’"https" és exactament el mateix, però amb una "S" final afegida, en referència al "Secure Socket Layer" (SSL) o capa de seguretat que s'ha desenvolupat perquè els usuaris puguin fer transferències de manera segura a Internet quan naveguem a la xarxa. Així, quan accedim a la web d'una entitat bancària o a la d'una botiga electrònica, en el moment de realitzar un pagament o transferència monetària, hem de veure com canvia a la barra de navegació la url amb el protocol "http" pel de l'"https".


Amb això, se li està indicant a l'usuari d'Internet que ha arribat a una "zona segura" i que s'estan protegint les seves transaccions monetàries. Seguint l'exemple del banc, després d'accedir amb les teves dades personals correctes (usuari i contrasenya) a la teva sessió d'usuari en línia, has de veure com canvia el protocol "http" pel de "https". Si no és així i ets dins de la teva sessió d'usuari sense que hagi canviat el protocol de la pàgina web, revisa que no estiguis connectat a una pàgina falsa. Recomanem sempre que per precaució et desconnectis tancant la teva sessió, especialment si estàs fent servir un ordinador compartit amb altres persones.

 

Com em pot ajudar a afegir el https al meu negoci online?


Com veus, aquesta inapreciable diferència per l'usuari que navega a la xarxa, esdevé de vital importància per a l'emprenedor que llança un negoci a través d’Internet i desitja transmetre màxima transparència i seguretat als seus clients.


Així, les pàgines web amb el protocol "https" visible a la barra del navegador generen més confiança als usuaris d'Internet, que compren cada vegada més en línia. Podem veure si una pàgina web disposa del protocol "https", no només per la URL a la barra del navegador, sinó que podem punxar en la icona d'informació just a l'esquerra de la URL del web per sortir de dubtes. Com veiem a la imatge, després de clicar sobre la "i" del nostre navegador coneixerem si estem accedint a una web segura o no.

lovesexing-https

Per implementar l’”https” al teu negoci online és necessari que el servidor d'Internet que hagis contractat per a la teva web soporti SSL. Amb l’SSL aconseguim que les dades viatgin sempre de manera íntegra, segura i encriptada, de manera que mantindrem fora de perill les dades dels nostres usuaris i les allunyarem de persones no desitjades.

 

A Montaweb t'oferim la implementació del protocol de seguretat "https" per la teva botiga online, com ja han fet molts dels nostres clients amb comerços electrònics com Sternalia, Lovesexing o Materiales Bellas Artes. El nostre equip tècnic ajustarà el codi de la teva web i implementarà l’SSL al teu servidor perquè funcioni correctament en la navegació de la teva web.

 

Contacta amb nosaltres per demanar el teu pressupost sense compromís per afegir l’"https" al teu negoci online i comença a vendre a Internet de forma segura.

Categories: Marketing Online , Botigues Online

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients