Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

Blog Blog

 • 9
 • Març
 • 2015

L’ESPECTACLERIA, l’atrezzo per a una bona posada en escena

Publicat per Irene (català) en Marketing Online, Disseny web comentar
Disseny web espectacleria

 

Espectacleria.com és el web corporatiu d’una productora d’esdeveniments que des del 2009 treballa per oferir un servei integral als seus clients: artístic, tècnic i estratègic. L’espectacleria és una empresa que dissenya, produeix i gestiona esdeveniments i espectacles de diferent índole. El seu principal objectiu és oferir experiències úniques i inoblidables amb espectacles i ambientacions d’un alt impacte visual i amb una elaborada posada en escena.

 

www.espectacleria.com

 

El seu disseny minimalista i elegant transporta a l’usuari a un món creatiu i màgic en el que es té cura del més mínim detall.  Les imatges grans i de colors vius sobre fons negre de la pàgina d’inici juguen un paper molt important ja que generen en l’usuari un fort impacte visual i creen en ell sensacions màgiques que capten la seva atenció.

 

És un web ordenat que té molt en compte una bona usabilitat i permet una navegació ràpida i intuïtiva. També està preparat per a implementar una estratègia SEO per millorar el posicionament del web al cercador.

 • 12
 • Febrer
 • 2015

La clau de l'èxit, mesurar el retorn de la inversió (ROI) en Marketing Online

Publicat per Irene (català) en Marketing Online, Posicionament web SEO, Email Màrqueting, Social Media Màrqueting comentar
ROI en marketing online

 

El revolucionari i nou escenari del món de l'empresa a l'era digital obliga a planificar correctament l'estratègia de marketing online i els recursos a destinar-hi.

 

Mesurar el Retorn de la inversió (ROI) de les accions en marketing online és bàsic per poder crear el full de ruta a seguir i així, implementar l'estratègia de marketing online adequada pel futur de l'empresa.

 

Mesurar els esforços que es dediquen a cadascuna de les accions que es duen a terme és imprescindible per poder prendre decisions encertades i destinar els recursos a allò que realment aporta resultats.

 

El repte de plantejar adequadament l'estratègia de marketing online és un esforç necessari i indispensable.

 

 • 26
 • Gener
 • 2015

Google penalitzarà aquest 2015 el posicionament dels webs que no disposin de versió mòbil

Publicat per Irene (català) en Marketing Online, Botigues Online, Posicionament web SEO, Web Mòbil Responsive comentar
Correu de Google sobre la versió mòbil del web

 

Aquest passat 19 de gener, Google ha començat a informar als webs que no disposen de versió mòbil que no disposar d’aquesta versió afectarà negativament en el seu posicionament.

 

A través de l’eina Webmaster Tools, Google està enviant correus electrònics als administradors dels webs que no tenen versió mòbil indicant que es tracta d’errors greus en usabilitat. Afegeix que aquests errors afecten greument l’experiència del visitant mòbil i que tindran un efecte directe en el rànquing dels resultats de cerca. Podeu veure el mail en la imatge d’aquest article.

 • 18
 • Desembre
 • 2014

EL ÁRBOL DEL CACAO, xocolata per llepar-se els dits

Publicat per Irene (català) en Botigues Online, Posicionament web SEO, Disseny web comentar
Botiga online de xocolata

 

Elarboldelcacao.com és una botiga online dedicada en exclusiva a la venda de xocolates on s’hi pot trobar una gran varietat de productes com les típiques rajoles de xocolata, els torrons o els deliciosos bombons al marc de cava, entre d’altres.

 

També s’ofereixen lots i packs especials per regalar durant tot l’any o per les diferents festivitats; els torrons i lots per Nadal, assortits de bombons per Sant Valentí i ous de xocolata per Pasqua.

 

www.elarboldelcacao.com

 

El disseny, amb una estètica senzilla a on predominen les línies simples, està inspirat en l’estil de les tradicionals bakeries de Londres. El tendal de la capçalera imita els tendals reals d’aquestes botigues i l’slide-show recorda als seus aparadors de vidre.

 

Un altre aspecte destacat el trobem a la pàgina d'inici amb l'anomenat “Butlletí del cacau”, zona amb un conjunt de missatges positius sobre el valor i la importància de la xocolata per a la salut, receptes de postres i muffins, productes destacats de la botiga online...

 

 • 9
 • Desembre
 • 2014

La versió "Web Mòbil" exerceix un paper cada vegada més important

Publicat per Irene (català) en Marketing Online, Posicionament web SEO, Web Mòbil Responsive comentar
Etiqueta Mobile-friendly

Google estrena aquest mes de desembre l'etiqueta "Mobile-Friendly" per indicar els webs i botigues online que disposen de versió mòbil correcta segons un nou algoritme.

 

Aquest és el link per al test: Mobile-Friendly Test

 

Mentre els usuaris i consumidors són plenament mòbils, la majoria de les webs no disposen d'una versió mòbil correcta. Segons Google, són moltes les recerques realitzades per usuaris que tenen com a resultat una mala experiència a causa de la inexistència de la versió mòbil. Les incidències més freqüents són webs que triguen a carregar, difícils de navegar i gairebé impossible introduir les dades en un formulari o en un procés de compra.

 

Per a Google, no solament els seus robots decideixen quina posició adquireix un web en els resultats de cerca, els mateixos usuaris i consumidors que visiten un web i l'abandonen ràpidament (l'anomenat percentatge de rebot) penalitzen el seu posicionament SEO.

 

En aquest sentit, Google va a prioritzar cada cop més en els seus resultats de cerca, les webs que tinguin versió mòbil amb etiqueta “Mobile-Friendly”.

 

>Entrades més recents
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients