Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 4Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 3Els quatre components del marketing online
 3. 3LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 2Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 210 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 1Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 16
 • Març
 • 2016

Les últimes tendències de l'e-commerce

Publicat per Josep (català) en Botigues Online comentar
disseny-botiga-online

La millor manera d'aprofitar el mercat global que ens ofereix Internet és dissenyar una botiga online. És la millor forma de multiplicar els clients de la nostra botiga física o de convertir en clients els fans de la comunitat online.

 

Aquesta setmana el sector de l'ecommerce està reunit a Barcelona. Sens dubte, l' eShow és l'esdeveniment més important d'Espanya sobre la matèria i una gran oportunitat per als visitants de fer contactes i molt negoci.

 

A continuació t'expliquem les últimes tendències en creació d'e-commerce i les claus per dissenyar una botiga online d'èxit.

 

 

Els visitants a l' eShow, de Barcelona, podran aprendre les últimes tendències del comerç electrònic, entre les quals, destaquen l'M-commerce (comerç electrònic des de dispositius mòbils) i el video-màrqueting, entre d'altres temes.

 

Corrents que a Montaweb també seguim per dissenyar les botigues en línia més efectives. Apostem pel disseny de pàgines web responsive, com una de les millors formes de posicionar els productes a Google.

 

La versió mòbil d'una web shop incrementa substancialment l'experiència de l'usuari des dels dispositius mòbils. Millora la usabilitat i facilita la compra al visitant, oferint-li una major comoditat i una navegació més amena.

 

Segons l'últim informe PWC Total Retail 2016, el 19% dels espanyols compra en línia almenys una vegada a la setmana. Una xifra que no para de créixer.

 

És amb dades com aquesta que des Montaweb animem als nostres clients a crear una online store. I és que, en els últims anys el comerç electrònic és el negoci d'internet que més ha crescut a Espanya.

 

El nostre sistema de creació de botigues online propi permet posicionar millor els nostres productes a Google i als principals cercadors.

 

El posicionament SEO és una altra de les estratègies de Montaweb per fer enlairar els ecommerce que dissenyem.

claus-botiga-online

El sistema de programació que utilitzem per elaborar les web shops dels nostres clients permet la Connexió ERP, Software de facturació o Software de Gestió per dur a terme un perfecte control de l'estoc per integrar millor una botiga online i una botiga física.

 

Els ecommerce que dissenyem a Montaweb gaudeixen d'una gran velocitat de càrrega, un codi propi privat perquè cap virus els infecti i una facilitat per implementar noves funcionalitats menys habituals.

 

Des de Montaweb donem suport a iniciatives com l'eShow, que promouen el comerç online, ja que entenem que és un dels segments de mercat que més creixement està registrant al nostre país i del que les empreses espanyoles més es poden beneficiar.

 

Sens dubte, aquest tipus d'esdeveniments ens serveixen per inspirar-nos dels millors. De l'experiència de grans empreses de l'ecommerce com Amazon, el fundador, Jeff Berzos, no es cansa de repetir que la clau del seu èxit està en "posar al consumidor en primer lloc, inventar i tenir paciència".

Categories: Botigues Online

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients