Les nostres xarxes socials

Newsletter

Vols rebre les últimes novetats de Montaweb?

Subscriu-te a la nostra Newsletter.

Enviar

Les nostres xarxes socials


El més comentat

 1. 5Què és un troll i com controlem el seu atac a les xarxes socials d'una empresa
 2. 4Els quatre components del marketing online
 3. 4LA TIENDA TOP MODEL, disseny fashion i SEO a la botiga online de Top Model
 4. 3Claus per a l'estratègia de Posicionament web SEO empresarial
 5. 310 tendències en e-commerce per al 2017
 6. 2Disseny d’una nova botiga online per a Lovesexing.com

Categories

BlogVeure més

BlogBlog

tornar
 • 18
 • Juny
 • 2015

VERSIÓ MÒBIL per La Tienda Top Model

Publicat per Carla (català) en Marketing Online, Botigues Online comentar
Versió mòbil La Tienda Top Model

Latiendatopmodel.com és la tenda online de referència per a totes les enamorades de l’univers Top Model. En ella, es pot trobar tot tipus de productes inspirats en les seves 13 supermodels protagonistes, com bosses, necessers, roba o perfums.

 

www.latiendatopmodel.com

 

Compta amb una versió mòbil que té com a objectiu principal facilitar a l’usuari l’accés als seus productes amb una navegació clara i directa. Manté l’estil i els colors rosa i blau característics de Latiendatopmodel.com.

 

Entre les seves característiques principals, destaca el fet de mostrar, només entrar a la seva versió mòbil, una gran quantitat de contingut, el que afavoreix que l’usuari trobi a l’instant el que més l’interessa. 

 

Les seccions que presenta la versió estàndard s’agrupen a la seva versió mòbil a la categoria de "Productos". Pel que fa a la resta de seccions que es mostren al desplegable, trobem l’apartat "Sobre nosotros", al que apareix tota la informació de l’empresa, i les dades de "Contacto".

 

El "Buscador" i el "Carro de compra" adquireixen major importància com eines clau perquè l’usuari trobi el producte que està cercant i pugui realitzar un procés de compra ràpid i senzill.

 

La pàgina d’"Inicio" compta amb un slide-show al que s’anuncien els nous productes i les ofertes especials. A més, s’afegeix la opció de "Ver todos los productos" perquè l’usuari pugui filtrar per les diferents categories. Per últim, de la mateixa manera que a la seva versió estàndard, mostra els "Productos destacados" que més agraden a les petites de la casa.

 

Dins de cada producte, ofereix la possibilitat d’ampliar la imatge i presenta detalls com la descripció, el preu, la referència i els colors disponibles.

 

Així, gràcies a la seva gran usabilitat i la seva estructura ben definida, la versió mòbil de Latiendatopmodel.com té els ingredients indispensables perquè tota seguidora de Top Model accedeixi als seus productes més exclusius des de qualsevol dispositiu.

 

Categories: Marketing Online , Botigues Online Tags: Versio mobil , disseny versio mobil , la tienda top model , tenda online , webshop

Deixi'ns el seu comentari

Ens encantaria conèixer la seva opinió. Si us plau, procuri que els seus comentaris estiguin relacionats amb aquesta entrada. Respecteu també als altres lectors d'aquest blog. Els comentaris off-topic, promocionals, ofensius o il•legals seran editats i esborrats.

 

Enviar comentari
*Camp obligatori
Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients