Disseny Web Barcelona

Disseny Web Barcelona

 

Un dels aspectes més importants de la creació d’una web és el disseny de la home i de les seves pàgines.

 

Montaweb som una empresa de disseny de pàgines web i botigues online de Barcelona, que portem a terme altres serveis de Marketing Online, com el Disseny web mòbil, responsive i adaptative, el Posicionament web SEO, l’E-mail Marketing i el Social Media.

 

Si ens centrem en el disseny web, veurem que es un element fonamental a l’hora de causar una bona o mala impressió al visitant d’una pàgina. Una estructura correcta, amb els apartats oportuns, i amb un disseny de pàgines web atractiu és una bona carta de presentació per a una empresa o marca.

 

A més, una pàgina ha de tenir un disseny web que afavoreixi la usalibilitat del site, és a dir, que faciliti la navegació de l’usuari i satisfaci les seves necessitats d’informació, compra, etc.

 

Hi ha moltes empreses que treballen el disseny web a Barcelona, però no totes ho fan de manera acurada i professional, ja que no segueixen tots els passos ni tenen en compte totes les consideracions que cal tenir.

 

El disseny web té a veure amb l’estructura del site i de la informació que en ell s’hi presenta. Una pàgina web ben dissenyada presentarà els continguts de forma ordenada i seguint una estructura lògica que prioritzi la importància de la informació que s’exposa.

 

Abans de fer el disseny d’una pàgina web s’han de tenir clars els aspectes que es volen destacar del negoci o de l’activitat que es desenvolupa i crear un arbre de continguts que estructuri i prioritzi la informació. No totes les empreses dedicades al disseny web de Barcelona porten a terme aquesta primera fase de manera professional.

 

A Montaweb hem treballat, en aquests darrers quinze anys, molts projectes de disseny web des d’aquesta fase inicial. Treballem, conjuntament amb el client, per estructurar els continguts de manera ordenada, presentant de forma detallada tots els serveis, productes i altes informacions d’interès.

 

Un cop estructurada la informació, entra en joc la faceta més creativa del procés de disseny web: la creació de diferents propostes gràfiques per a la web, blog, botiga online, etc. Si aquestes propostes agraden al client se n’acaba triant una i donant-li forma.

 

Un cop dissenyades, les nostres pàgines webs són totalment autogestionables per part dels clients, ja que comptem amb un sistema propi de programació i gestor de continguts que treballa en aquest sentit. Els clients tenen accés a un panell de control molt intuïtiu, que els hi permet modificar el contingut de manera fàcil i ràpida.

 

A Montaweb comptem amb un equip de dissenyadors professionals que tenen molta experiència en la creació de dissenys per a webs. Apostem per la creació de dissenys web atractius i de qualitat, que sedueixen els usuaris i aconsegueixen transmetre els valors positius dels productes o serveis de cada marca.

 

Un disseny web atractiu atrau els usuaris, però també a Google, ja que afavoreix la indexació de les pàgines y el consegüent posicionament de la web al buscador.

 

A Montaweb hem aconseguit que moltes pàgines web d’empreses de Barcelona apareguin en els primers resultats de Google. A part, treballem per generar un trànsit de qualitat per a les pàgines web de moltes PYME’s de la ciutat. Per aquest motiu, moltes empreses ens consideren un referent en el disseny web a Barcelona.

 

Disseny Web

Formulari de contacte

Si vols rebre un pressupost sense compromís o vols fer qualsevol consulta, si us plau, omple el següent formulari.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Comentari
 • Codi de seguretat Codi de seguretat

  Si us plau, indiqueu el codi de seguretat

 • >>Enviar
 • Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la Clàusula de Privacitat

Informació legal
x

Empresa: MONTAWEB SL

NIF: B-64982762

Direcció: Pl. de l'Àngel 15, 2n 2a 08202 - Sabadell - Barcelona

Telèfon: 93 727 50 56

e-mail: info@montaweb.com

 

[...]
Carregant...
[...]
Carregant...

Accés Àrea de Clients

 • Contrasenya*
 • ¿Ha oblidat la contrasenya?
 • >Entrada Àrea de Clients